Geslachtsdelen

De geslachtsdelen zijn die delen van je lichaam waaraan men kan herkennen of je (biologisch gezien dan) een jongen of een meisje bent. Dat zijn de lichaamsdelen waarmee je neukt. Wanneer je in de pubertijd komt, beginnen de geslachtsdelen eigenlijk pas echt te groeien. Deze groei stopt ongeveer rond je 18e. Penissen en vagina’s zien er allemaal verschillend uit, geen één is er hetzelfde. Een penis kan bijvoorbeeld besneden zijn en de ene vagina heeft grotere schaamlippen dan de andere.
Factsheet

Er zijn meer meisjes met een gemiddeld uitziende vagina dan een strakke vagina met hele kleine schaamlippen.

Bij de oude Grieken was een kleine penis juist het ideaal. Kijk maar naar het beeld dat Michelangelo maakte van David.

 

De penis
Jongens hebben een penis (ook wel piemel of pik genoemd). Vooral bij jongens is er nog wel eens onzekerheid over hun geslachtsdeel. Zij zijn vaak bang dat hun penis te kort of te dun is. De gemiddelde penis van een volwassen jongen is als hij stijf is ongeveer tussen de 13 en 18 cm lang. Als jouw penis kleiner is, hoef jij je echt geen zorgen te maken. Het is echt niet zo dat alle meisjes of jongens graag een vriend of vriendin met een grote penis willen hebben. Er zijn veel meer jongens met een penis van gemiddelde grootte dan jongens met een grotere.

De balzak
De balzak is een zak van huid waarin zich de zaadballen (teelballen) bevinden, die elk aan een streng hangen. Het is de taak van de balzak om een ideale temperatuur voor de zaadproductie in de zaadballen te scheppen. De tweede taak van de zaadballen bestaat uit de vorming van testosteron, het mannelijk geslachtshormoon. De zaadballen van de jongen bevinden zich zelden op dezelfde hoogte.

De vagina
Meisjes hebben een vagina (ook wel kut of doos genoemd). Geen enkele vagina is hetzelfde en sommigen meisjes hebben grotere schaamlippen dan anderen. Het lijkt een trend te worden om de vagina te laten opereren waardoor hij er strakker uit komt te zien. Bedenk hierbij wel dat de opening ook strakker wordt, waardoor neuken soms moeilijker gaat. Niet iedereen wil perse een vriendin met een strakke vagina en kleine schaamlippen.

De schaamlippen
De kleine schaamlippen zien er vaak uit als een ongeordend hoopje vlees. Tijdens de puberteit gaan ze groeien en overschrijden ze de grote schaamlippen. Daarbij vormen zich plooitjes die veel meiden niet bepaald erg mooi vinden. Bij opwinding zien de kleine schaamlippen er heel anders uit: de seksuele opwinding verhoogt de bloedtoevoer, waardoor ze opzwellen. Er vormt zich dan een mooie, roze trechter, de ingang van de vagina. Die dient om de penis naar de vagina te leiden.

Penismeter
Okee heren..
meten is weten